Sådan kan du bidrage

En borgersamling er et demokratisk organ, hvor deltagerne udgør et repræsentativt udvalg af området. Selvom du ikke bliver udvalgt til at sidde i samlingen, så har du stadig rig mulighed for at få indflydelse og dele dine idéer.

Hvordan bliver borgersamlingen sat sammen?

80.000 københavnere modtog en invitation i deres eBoks. Invitationen blev udsendt 1. december 2022. Deadline for at tilmelde sig er overskreddet. Blandt københavnerne, der har vist deres interesse bliver der trukket 36 borgere. Lodtrækningen sker på en måde, så de udtrukne deltagere repræsenterer borgerne på Østerbro fordelt på alder, køn, bopæl og adgang til bil.

De udtrukne blive bliver kontaktet personligt af kommunens rådgiver 'We Do Democracy'. 

Hvis jeg ikke er udvalgt til borgersamlingen, hvordan kan jeg så bidrage?

Du kan sende en mail til borgersamling2100@kk.dk med den viden og de kommentarer, du vil bidrage med til borgersamlingen.

Desuden kan du deltage i borgermødet den 9. maj 2023. Alle kan deltage på dette møde. Nærmere oplysninger om borgermødet kommer i april 2023.

Indsend din idé

Alle borgere har mulighed for at komme med forslag til borgersamlingen. På denne side kan du se de idéer, der allerede er kommet ind. Du har mulighed for at "like" de idéer, som du synes bedst om. Når du liker en idé, så får den mere opmærksomhed. Se de idéer, der allerede er kommet ind - og læs hvordan du selv kan indsende en idé

Deltag i det offentligt borgermøde i maj

9. maj bliver der afholdt et offentligt borgermøde. På mødet bliver borgersamlingens arbejde fremlagt og der vil være en dialog.